Florin Vîrgă, primarul comunei Săbăoani, se alătură echipei social-democrate din Neamț

Florin Vîrgă, primarul din Săbăoani, una dintre cele mai mari și mai frumoase comune din România, a ales să candideze pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat (PSD).

Dornic să dezvolte comunitatea pe care o reprezintă, Florin Vîrgă a fost invitatul prim-ministrului Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, alături de președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa.

„Noul nostru coleg, primarul Florin Vîrgă, a simțit energia pozitivă din Partidul Social Democrat, precum și preocuparea Guvernului Ciolacu pentru dezvoltarea comunităților rurale.”, transmite organizația social-democrată de la Neamț.

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa:

Sunt fericit că un primar atât de bun a ales să ne reprezinte într-o comună în plină ascensiune, așa cum este astăzi Săbăoani. Este un motiv în plus să credem că, după 9 iunie, Neamțul va avea un drum drept pentru dezvoltare, cu prim-ministrul PSD, președintele Consiliului Județean – PSD și cât mai mulți primari din partidul nostru.

Bine ai venit, Florin! De azi, suntem mai puternici!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy