Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Foc pus intenționat. Un nemțean s-a trezit cu mașina incendiată

Luni, 29 aprilie, la ora 02:08, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în comuna Farcașa, sat Stejaru.

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Targu Neamt – Garda II Poiana Teiului cu o autospeciala de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au localizat și lichidat incendiul care se manifesta în partea din fata a autoturismului. Au ars parțial,  în urma incendiului, bara faţă, un far și conductori electrici.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru genera incendiul”.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *