Fondurile pentru ”Prima Casă” sunt pe sfârşite

prima casa

18 bănci s-au înscris în programul ”Prima casă”. Fondurile alocate pentru acest program au fost de 500 de milioane de lei, bani care ajung pentru aproximativ 4.000 de dosare. Plafonul e pe sfârşite, banii alocați fiind utilizați de către băncile mari pentru dosarele aflate deja în lucru. Au mai rămas foarte puține bănci care mai primesc dosare noi.

BCR, BRD, Raiffeisen Bank, ING Bank, UniCredit, CEC Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Alpha Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Agricole nu mai primesc dosare noi.

În limita fondurilor disponibile, mai primesc dosare noi cei de la Garanti Bank (însă doar în unele din sucursalele din ţară), Leumi Bank, Piraeus şi OTP Bank, prioritate având însă dosarele care sunt deja în lucru.

Celor care se gândesc să aplice pentru Prima Casă la Banca Românească nu li se oferă garanţia că vor mai prinde fonduri, deoarece sunt foarte multe solicitări în derulare.

Sursa: www.economica.net.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy