Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fostul prefect de Neamț, Ilie Mitea, a decedat în urma unui grav accident azi-noapte

Fostul prefect al județului Neamţ, Ilie Mitea, a murit în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens pentru a depăşi un TIR, în judeţul Vâlcea. În total, în accident au murit două persoane, iar trei au fost rănite.

”Se pare că şoferul unui autoturism care se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea – Piteşti a vrut să depăşească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un al autoturism, ce circula din sens opus. În urma impactului, două persoane au decedat şi trei au fost rănite grav”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, potrivit Mediafax.

Ilie Mitea a fost prefect al judeţului Sibiu în perioada decembrie 2007- februarie 2009, iar în perioada iunie 2012- februarie 2013 a fost prefect al judeţului Neamţ. După 2013, Mitea a condus Agenţia Domeniilor Statului.

„Mă întristează vestea dispariției fulgerătoare a fostului prefect al județului Neamț, domnul Ilie MITEA, o persoană activă și implicată în ceea ce a însemnat activitățile în sprijinul cetățenilor și autorităților publice.

Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Prefectul județului Neamț, Daniela SOROCEANU.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *