FOTO: Continuă asfaltarea pe drumul județean DJ 127 A, Dămuc – Huisurez

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a transmis în urmă cu doar câteva minute un mesaj cu privire la stadiul lucrărilor ce se efectuează pe Drumul Județean 127A, între Dămuc și Huisurez. Pe un tronson de 3,5 kilometri s-a turnat deja asfalt și în continuare se lucrează intens pe următorul tronson, cu o lungime de 4 kilometri.

Este una dintre cele mai dorite și așteptate lucrări de către localnici, având în vedere că drumul a fost până de curând unul de pământ. Din acest motiv cei care tranzitau această rută erau extrem de nemulțumiți de problemele pe care le întâmpinau pe traseu.
În prima fază s-a turnat asfalt pe o lungime de 3,5 kilometri și acum continuăm proiectul, urmând a se turna asfalt pe alți patru kilometri.
În prezent se lucrează la acoperirea cu strat de uzură a 2,5 kilometri din cei patru pe care se va interveni în perioada următoare. De asemenea pregătim turnarea asfaltului pe doi kilometri, spre Huisurez.
Sunt convins că la finalizarea lucrării, comunitatea din Dămuc va fi foarte încântată de noile condiții de trai, iar eu voi fi extrem de mulțumit că mi-am mai onorat o promisiune pe care am făcut-o față de oamenii locului.
”, transmite Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy