Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

FOTO: Încă o minoră a dispărut din Neamț – Are doar 12 ani. Dacă ați văzut-o, anunțați Poliția!

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și cei ai Poliţiei municipiului Roman caută o minoră, de 12 ani, care a plecat de la domiciliu ieri, 17 august 2020 şi nu a mai revenit.

Astăzi, 18 iulie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizați de către o tânără de 28 de ani, din Roman, despre faptul că, la data de 17 august 2020, fiica sa VĂIDEANU ANA-MARIA, de 12 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:  înălţime – 1,70 m, greutate – 50 – 55 de kilograme, păr negru, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou roșu cu alb, pantaloni scurți albaștri, fiind încălţată cu adidași albaștri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *