FOTO: Incendiu puternic la Casa Afacerilor, din cauza unui scurtcircuit electric – Pagube majore

Prin apel la 112, în jurul orei 14:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un centru comercial situat pe strada Sucedava din municipiul Roman.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Roman.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă si degajare mare de fum la mai multe spații amenajate (standuri), amplasate într-un centru comercial, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire .
Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului, forțele de intervenție au acționat pentru evacuarea unor bunuri aflate în interiorul centrului comercial.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.
Au ars bunuri materiale (articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, aparate electronice și electrocasnice, accesorii și produse cosmetice etc) din 17 standuri și s-au deteriorat bunuri din alte 9 standuri. Suprafața afectată de incendiu este aproximativ 450 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric (scurtcircuit electric).
Nu au fost victime.
”, transmite Irina Popa, ISU Neamț.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy