Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

FOTO: Se lucrează intens pe drumul ce leagă Bicazul Ardelean de Harghita

Foto: Ionel Arsene

Un pas mare pentru modernizarea infrastructurii moderne a județului Neamț, modernizarea drumului care leagă Bicazul Ardelean de Harghita. Se lucrează acum pe un sector care nu a fost asfaltat niciodată, un sector care va fi extins de la o lățime de 4 metri la 8 metri.

Activitate intensă pe drumul județean 127A, Bicazul Ardelean – Harghita.

Pe drumul județean 127A, limita cu județul Harghita prin comuna Bicazul Ardelean, în cadrul modernizării se realizează în prezent podețele și zidurile de sprijin.

Lucrarea a început anul trecut, timp în care s-au executat șase poduri, cu o lungime totală de 60 de metri liniari. Urmează a se executa 18 podețe cu diferite lungimi, de la 1 la 2,5 metri, și ziduri de sprijin pe o lungime de 3,75 km.

Pe acest sector pe care se intervine acum, ce se întinde pe 5,4 kilometri, nu a fost niciodată turnat asfalt. Prin această lucrare reușim să punem la punct o cale de legătură cu județul Harghita, care va fi impecabilă.

Până acum lățimea drumului de pământ era de 4 metri. După reabilitare, va ajunge la 8 metri, cu tot cu șanțuri și terasamente. Îmi doresc foarte mult să ducem cu bine proiectul la final, pentru că vom mai avea o ieșire din județ de care vom fi mândri!

Fiecare zi trecută înseamnă noi pași în modernizarea infrastructurii rutiere nemțene.”, a transmis Ionel Arsene, Președintele CJ Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *