Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Tânără dispărută de o săptămână. Dacă ați văzut-o, anunțați Poliția!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei IRIMIA ANA MARIA , de 30 de ani, dispărută la data de 9 octombrie 2020.

IRIMIA ANA MARIA

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 14 octombrie a.c., de către o femeie, de 60 de ani, din Săbăoani, despre faptul că la data de 9 octombrie 2020, fiica sa IRIMIA ANA MARIA, de 30 de ani, din Fălticeni, iar în urma unei vizite și a unui conflict spontan, cea din urmă a plecat voluntar de la domiciliu  și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 50 de kilograme, păr brunet lung.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză roz, o vestă albă, pantaloni tip colant cu dungi orizontale de culoare albă, roșie și maro, fiind încălțată cu pantofi negri.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *