Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ginerele din București și-a salvat soacra din Roman, prin telefon

O femeie de 85 de ani, găsită în stare de inconştienţă de doi polițiști a fost transportată la spital.

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orelor 13.00, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Bucureşti, despre faptul că soacra sa, domiciliată în Roman, nu mai răspunde la telefon, aceasta fiind la o vârstă înaintată, respectiv 85 de ani.

Imediat, un echipaj al Compartimentului de Siguranţă Publică şi Patrulare din cadrul Poliţiei municipiului Roman, s-a deplasat pe strada Dumbrava Roşie, la domiciliul acesteia, pentru a verifica aspectele sesizate. Din discuţiile purtate cu vecinii, a rezultat faptul că femeia ar fi fost văzută ultima dată în cursul dimineţii de 30 octombrie.

Echipajul format din doi poliţişti a intrat în curtea imobilului persoanei în cauză iar de aici pe o fereastră în locuinţă, unde a găsit-o pe femeie în stare de inconştienţă. De îndată a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a preluat-o şi transportat-o pe femeie la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Femeia este conştientă şi coerentă, aflându-se sub observaţia medicilor, mulțumită intervenției prompte a poliţiştilor.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *