Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Guvernul antiromânesc

toate măsurile luate de către actuala guvernare s-au dovedit ineficiente pentru țară și cetățeni

La împlinirea unui an de când peneliștii s-au așezat la butoane, bilanțul Guvernării PNL este trist. Toate măsurile luate în ultimul an s-au dovedit ineficiente și rezultatele se văd. Țara este ruinată după ce economia a ajuns pe chituci și e tot mai greu să fie reabilitată în lipsa unor politici clare și adaptate nevoilor actuale.

Programul de guvernare după care a condus PSD s-a dovedit extrem de eficient, dovadă fiind că țara nu avea nicio problemă gravă atunci când PNL a preluat puterea. La un an de când PNL este guvernare, România se confruntă cu grele probleme financiare, având de achitat împrumuturi externe colosale – doar cele făcute de liberali în 11 luni au ajuns la 18 miliarde de euro. Bugetul național este secătuit, dovadă fiind faptul că nu s-au putut majora pensiile și alocațiile cu procentul prevăzut de lege. Tot în această perioadă, circa 800.000 de români și-au pierdut locurile de muncă și nu există politici care să sprijine mediul de afaceri și să stopeze apariția unor noi generații de șomeri.

Cel mai grav este că liberalii au distrus educația națională. Începând cu luna martie 2020, când țara a intrat în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, școlile din țară au fost închise. Din păcate, deși au avut la dispoziție foarte multe luni pentru a lua măsurile necesare pentru începerea anului școlar în condiții de siguranță, liberalii nu au întreprins nimic, astfel că elevii și cadrele didactice au venit în școli total nepregătite pentru a oferi protecție împotriva răspândirii virusului pandemic. La puțin timp de la începerea școlii, unitățile de învățământ și-au închis porțile rând pe rând, pentru că nu s-au asigurat măști de protecție și materiale dezinfectante, acestea fiind asigurate în cea mai mare parte de către părinți. Când s-a luat decizia suspendării cursurilor, sute de mii de copii au rămas fără voia lor în afara sistemului educațional, pentru că familiile lor nu au posibilitatea de a le asigura tablete, laptopuri sau calculatoare și nici legătură la internet. Acești copii sunt victime nevinovate ale unei guvernări dezinteresate de adevăratele problemele ale societății.

Un alt domeniu pe care l-au neglijat liberalii, folosindu-l doar pentru a derula prin intermediul lui afaceri proprii și de partid este cel medical. Deși se știa despre evoluția și consecințele pandemiei, guvernanții nu s-au interesat să doteze spitalele, astfel încât să existe spații pentru internarea tuturor celor care au nevoie de supraveghere de specialitate, în secțiile ATI, și nici nu s-au preocupat de testarea în masă, pentru a putea ține situația răspândirii virusului sub control. Așa se face că în prezent sunt cazuri de români infectați care mor pentru că nu beneficiază de tratamentul necesar.

Lovitura de grație acestei țări vor să o dea prin majorarea taxelor și impozitelor, începând cu 2021, aplicarea de tăieri salariale și desființări de posturi în aparatul de stat.
Norocul românilor este că pe 6 decembrie 2020, electoratul chemat la urne va sancționa dur toate aceste derapaje ale PNL, reabilitarea țării urmând a fi dată de PSD, care va prelua guvernarea într-un moment foarte greu, dar având pregătită o strategie foarte bine pusă la punct.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *