Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Guvernul Cioloș și-a bătut joc de județul Neamț. Ne-a dat bani pe care nu-i putem cheltui

La sfârșitul acestei luni, Guvernul Cioloș a alocat o sumă frumoasă de bani ciolos-neamtjudețului Neamț doar ca să arate cât de bun este guvernul deoarece, în realitate, mare parte din acești bani nu vor putea fi cheltuiți și se vor întoarce la București.
Care e șmecheria? Simplu. Guvernul a alocat bani pentru județul Neamț, dar cu condiția să-i cheltuiască în anul 2016. Cum nu mai este decât o lună până la sfârșitul anului, iar din această lună aproximativ 10 zile nu sunt lucrătoare, nu este timpul necesar să se organizeze și să se câștige licitațiile prin care ar putea fi cheltuiți banii primiți de la guvern. Știe toată lumea că banii de la instituții pleacă doar prin proceduri de achiziții, licitații pe SEAP, etc și la fel știe toată lumea că durează o săptămână să organizezi licitația, încă o săptămână să se depună ofertele, încă o săptămână să se facă selecția… dacă mai apare și vreo contestație deja se ajunge la 2-3 luni de la primirea banilor și până la alocarea acestora.
Și aroganța maximă a Guvernului Cioloș și a celor care îl susțin nu e aceasta, când ne dau la Neamț bani pe care nu-i putem cheltui. Aroganța maximă o vom vedea anul viitor când vor ieși să spună că au alocat o sumă mare de bani județului Neamț și noi nu am fost în stare să o cheltuim.
Dacă asta înseamnă guvern de tehnocrați, atunci Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, avea dreptate când spunea ca acest guvern ne ia pe toți de proști.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *