Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Guvernul vrea din nou să ne închidă în case

Oamenii care sunt la guvernare nu au altă grijă decât să ne încuie pe noi în case. Dacă ar fi prima oară, am înțelege, dar au mai aplicat aceste măsuri inutile, cu toate restricțiile, și au cheltuit milioane de euro să țină oameni în carantină pe la toate hotelurile și pensiunile. La ce folos? Nu au reușit să rezolve absolut nimic legat de pandemie, ci doar să nenorocească firme, afaceri, locuri de muncă și resursele românilor.

Acum, același guvern depășit de situație face din nou ceea ce a mai făcut fără nici un rezultat. ”Diagnosticul” acestei reluări a restricțiilor severe se regăsește într-un citat din Albert Einstein: ”Nebunia înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat.”

Prin aceste măsuri pe care le considerăm neinspirate, ne dăm seama că cei care sunt la guvernare nu au nicio legătură cu realitatea și nu au nicio grijă. Ei nu pierd locul de muncă ca restul românilor, ei nu au treabă cu transportul în comun că au șofer la scară, lor nu le scad veniturile pentru că au mormane de bani, ei nu merg la piață la cumpărături că au slugi, ei nu se tratează în spitalele de stat pline de microbi și aroganță, ei nu plimbă nici măcar un cățel și nu schimbă nici măcar rumegușul la un hamster. Ei sunt niște politicieni preafericiți fără nicio grijă. Pentru ei e foarte simplu să spună ”mulțimea la coteț”. Pe ei nu-i afectează cu nimic.

Cea mai clară dovadă că guvernanții iau măsuri care ne privesc doar ca să ne arate cine conduce este faptul că nimeni nu este sancționat în vreun fel dacă ia decizii proaste. Pentru situația de data trecută cu starea de urgență în care la 2-300 de cazuri pe zi au ținut românii în case, s-a nenorocit toată economia și s-au cheltuit miliarde, nu a fost nimeni tras la răspundere, deși acum când suntem la mii de cazuri pe zi e clar că starea de urgență a fost o decizie greșită sau foarte slab gestionată.

Ce fac politicienii de la guvernare în timp ce nouă ni se pregătesc restricții? Ei bine, ei se pregătesc de alegeri și să vedeți la finalul campaniei aroganța supremă. După o lună de zile în care ne vor spune să stăm în case, copiii să învețe online, oamenii să muncească de la distanță și să se închidă tot, o să-i vedem pe aceiași oameni de la guvernare spunându-ne să ieșim cât mai mulți din case și să mergem la vot.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *