Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hamburgerul negru conceput de Ioan Popa, în premieră națională la Piatra-Neamț

bucatar

Ioan Popa, bucătarul care le-a stins lumina celor trei chefi de la show-ul ”Chefi la cuțite”, revine la Piatra- Neamț, orașul său natal, cu un preparat în premieră națională.

Talentatul bucătar a pus bazele unei colaborări inedite cu restaurantul- clătitărie Crepes d’Art din Piatra-Neamț. Astfel spus, începând de astăzi, în meniul cunoscutului local se va afla un produs unic – hamburger gătit cu chiflă neagră.

Produsul este creaţia originală a lui Ioan Popa, care plecat din țară de 15 ani n-a uitat de locul în care s-a născut și a lansat această bijuterie culinară acasă, la Piatra-Neamț.

Ideea de a prepara o chiflă de culoare neagră i-a venit în urmă cu doi ani, când lucra în Austria, iar ingredientul secret pentru obținerea culorii este cărbunele vegetal.

„Am încercat tot timpul să folosesc culori naturale. În afară de această chiflă mai am mov, galbenă, roșie, toate din culori naturale obținute din legume sau plante. Mi-a plăcut tot timpul să experimentez. [..] Pentru a obține o singură chiflă e nevoie de patru ore, trebuie foarte multă precizie în adăugarea fiecărui ingredient. Nicio chiflă nu seamănă una cu alta. ”, a menționat Ioan Popa.

Ioan Popa pune accent pe ingrediente naturale, totul este făcut în casă, ceea ce face ca produsul finit să fie unul extrem de gustos.

Totodată, Ioan Popa își propune să realizeze și un hamburger dedicat vegetarienilor și celor care țin post. „Următorul hamburger va fi unul vegetarian sau de post, cu o chiflă verde din busuioc.”

După ani întregi de muncă petrecuți în țări precum Italia, Austria și Scoția, Ioan Popa își dorește să revină acasă și să își deschidă propria lui afacere.

Până atunci, pofticioșii pot face o escală la Crepes d’Art pentru a savura un produs absolut delicios.

Despre Ioan Popa puteți citi și în articolul Un tânăr originar din Piatra-Neamț a impresionat juriul celebrului show de televiziune ”Chef la Cuțite”


03-DSC_0144
04-DSC_0145
01-DSC_0141
05-DSC_0146
07-DSC_0148
08-DSC_0149
09-DSC_0150
10-DSC_0151
11-DSC_0152
12-DSC_0153
13-DSC_0154
14-DSC_0155
15-DSC_0156
16-DSC_0158
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *