Hotie pe fata la Troleibuzul – Servicii de maxim 20 euro pe luna contractate la 800 euro pe luna de catre fosta conducere a societatii

Site-ul www.troleibuzul.ro este un site de internet facut la nivelul de incepator-amator si are o valoare de piata estimata de specialistii IT la maxim 50 euro  si de portalurile specializate la sume cuprinse intre 4 si 6 euro ( Website market price :4 USD – sursa www.webuka.com )
In aceasta caricatura de site, Troleibuzul a investit 9600 euro fara TVA unei firme ce are sediul intr-o statie de benzina in comuna Farcasa .
Intr-o mare cardasie infractionala, suma achitata de Troleibuzul pentru intretinerea acestui site a fost de 800 euro fara TVA pe luna, adica aproximativ 43.000.000 lei vechi in conditiile in care o firma serioasa din acelasi domeniu din Neamt ar fi pretins maximum 1.000.000 lei vechi pe luna .
Cam asta se intampla cu banii nostrii iar firmele din Neamt care nu pupa in fund nici un partid aflat pe val nu pot sa isi vanda munca lor cinstita nici in conditiile in care presteaza servicii la preturi de 40 de ori mai mici decat cele contractate catre slugile politice . Acest sistem de supraevaluare a serviciilor in Neamt si de furt clar al banului public poate fi regasit si in alte domenii de activitate, nu doar in cel al serviciilor de internet .
In ultimii ani, in judetul Neamt si-au incetat activitatea zeci de firme si tineri specializati pe constructia si intretinerea de site-uri, in timp ce altii s-au scaldat in banii publici furand  si falimentand prestatorii de servicii cinstiti .
Vom urmari indeaproape acest caz si vom face tot ce ne sta in putinta si  este legal pentru ca cei vinovati sa plateasca penal .

contract1
contract2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy