Huawei Nova Y90: Cameră spate triplex de 50 de megapixeli

Huawei Nova Y90 a fost prezentat joi. Potrivit site-ului web al companiei la nivel mondial, smartphone-ul se atașează la un ecran Edgeless FullView de 6,7 inchi, care poartă o perforare aliniată central pentru camera facială și include un SoC Snapdragon 680 octa-core. Huawei a introdus o baterie de 5.000 mAh cu tehnologia Huawei SuperCharge de 40 W. Compania Huawei afirmă că tehnologia se atașează la un aranjament de protecție la încărcare cu 22 de straturi. În acest sens, un aranjament triplex al camerei din spate este prezentat de un detector de 50 MP.

Fără o rafală suplimentară, Huawei a oferit Nova Y90, un nou truc de buget pentru piața mondială. Din punct de vedere vizual, trucul este similar cu Huawei Mate 40 și cu trecutul Honor X9 și pur și simplu este cu adevărat diferit de ele în ceea ce privește completarea. Placa frontală cuprinde un ecran LCD de 6,7 inchi cu o frecvență de 90 Hz, iar partea cea mai mică este construită (1,05 mm). Partea inversă a balonului se învecinează cu modelul al camerelor Mate 40, care sunt de 3: 50 de megapixeli. principal cu un duet de mufe de 2 megapixeli pentru mega și bokeh.

Sub capotă, Huawei Nova Y90 șterge un chipset Snapdragon 680 4G cu 8/128 GB de stocare, iar trucul este alimentat de o baterie de 5000 mAh cu încărcare de 40 W. În fața unei facultăți NFC și o mufă de sunet de 3,5 mm, pe lângă un scanner electronic de degete în butonul de pornire. Baza sistemului software este shell-ul EMUI 12; pur și simplu, ediția Android, din păcate, nu este anunțată nicăieri. În acest sens, trebuie să alegeți 4 culori: alb, verde, albastru și negru.

Huawei Nova Y90 primește doar 8 GB RAM + 128 GB ediție de memorie. Este introdus în 4 variante de culoare: Crystal Blue, Smerald Green, Midnight Black și Pearl White. Ca o fotografie, nu există date despre costul și accesibilitatea Huawei Nova Y90.

Specificații Huawei Nova Y90:

SIM-ul dublu Huawei Nova Y90 execută EMUI 12 și se mândrește cu un ecran LCD full HD+ de 6,7 inchi (1.080×2.388 pixeli) cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Huawei se adresează ecranului său Edgeless FullView datorită ramelor sale subțiri de pe pârtii și a capotei mari. Sub capotă, smartphone-ul achiziționează un Qualcomm Snapdragon 680 SoC, care este asociat cu 8 GB de RAM.

Pentru realizarea de fotografii, Huawei Nova Y90 are o cameră triplex din spate, încadrată de un detector de 50 de megapixeli cu un obiectiv cu deschidere f/1.8. În acest sens, există un detector de 2 megapixeli cuplat cu un obiectiv cu deschidere f/2,4 și un alt senzor de profunzime de 2 megapixeli cu o lentilă cu deschidere f/2,4. În acest sens, există un bliț LED lângă. Pe față este un detector de 8 megapixeli cuplat cu un obiectiv cu deschidere f/2.0 pentru selfie-uri, înregistrare video și apeluri.

Huawei Nova Y90 se atașează la 128 GB de memorie încorporată. Opțiunile de conectivitate pentru smartphone-uri permit accesul GPS/AGPS, Wi-Fi cu bandă duală, Bluetooth v5.0, USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Senzorii de la bord lasă să intre un senzor de lumină apropiată, o busolă, un detector de gravitație și un element de detectare a semnelor de degete montat lateral.

Huawei Nova Y90 include o baterie de 5.000 mAh cu acompaniament pentru încărcarea prin cablu Huawei SuperCharge 40W. Conform companiei chineze, poate încărca smartphone-ul la 50% în jumătate de oră. Smartphone-ul evaluează 163,3×74,7×8,4mm și numără 195 de grame. nova y90 huawei store disponibil. Îl poți cumpăra cu ușurință de acolo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy