I-a izbit o găleată-n cap după care a scos cuțitul (NEAMȚ)

Foto caracter ilustrativ

În baza unor activități specifice întreprinse de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman a fost depistată o femeie pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe raza localității Gâdinți, o femeie de 51 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Aceasta era condamnată de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În fapt, la data de 22 iunie 2017, femeia a pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate din localitatea Gâdinți, pe care a lovit-o cu o găleată în zona capului și cu pumnii peste corp, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 8 – 10 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta a ameninţat-o cu săvârşirea de acte cu violenţă asupra sa, folosindu-se de un cuţit.

Polițiștii au condus-o și depus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy