Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În 2019, la Neamț, se va organiza Raliul Moldovei Retromobil

Consiliul Județean Neamț continuă să propună nemțenilor evenimente inedite, iar pentru aceasta președintele Ionel Arsene s-a întâlnit cu domnul Radu Gorea, reprezentant al Asociației Retromobil România pe zona Moldovei.

„Împreună am stabilit ca în 2019 să organizăm în județul Neamț Raliul Moldovei Retromobil. Ne dorim ca la eveniment să participe cât mai mulți posesori de automobile de colecție astfel încât nemțenii să se poată bucura de prezența la raliu a unui număr cît mai mare de masini istorice.

Raliul Moldovei Retromobil se va desfășura la nivel județean, pe parcursul a două zile, pe un traseu care să cuprindă orașele Piatra-Neamț, Roman, Tîrgu Neamț și Bicaz. În perioada următoare vom stabili traseul exact și perioada în care va avea loc acest inedit raliu al mașinilor de epocă.”, a declarat președintele Ionel Arsene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *