Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În lipsă de argumente, PNL Neamț a trecut la injurii și calomnii

Sunt unii oameni care atunci când rămân fără argumente sar la bătaie sau te înjură. La fel și liberalii nemțeni, s-au trezit că după 10 luni de guvernare nu au ce să le arate nemțenilor pentru că PNL-ul nu a reușit să bată nici un cui în județ în tot acest timp, așa că au trecut la ce se pricep ei mai bine, la injurii și calomnii.

Este un fel de autodenunț despre propria incompetență și neputință politică, să fii de aproape un an la guvernare, să ai un guvern exclusiv PNL și toate pârghiile, de la justiție la finanțe, în mână și să te plângi că ai nevoie încă o dată de votul oamenilor ca să scapi de baronii și interlopii PSD. Păi sunt două variante. Ori ești degeaba la guvernare de atâta timp că interlopii politici își fac de cap, ori interlopii politici sunt doar în imaginația ta și, neavând cu ce să te lauzi, urlii ca să distragi atenția de la propria neputință.

Calomnierea de către PNL Neamț a președintelui Consiliului Județean Neamț pe care îl denumesc interlop arată clar care e nivelul liberalilor nemțeni. Păi, domnilor liberali nemțeni, președintele consiliului județean a absolvit ieri cursurile de interlop sau a primit recent vreo diplomă de interlop de undeva, că 4 ani de zile nu ați ieșit nici unul de la PNL Neamț să ziceți că e interlop? În plus, chiar se cheamă mârlănie să zici că un om e interlop atâta timp cât el nu a fost niciodată condamnat pentru nimic.

Și acum ceva timp ziceau cei de la PNL că ei vor face o campanie curată, fără atacuri la persoană și fără calomnii….

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *