„În negocierile PSD-PNL, susținem, ferm, creșterea veniturilor populației!” – Ciprian Șerban

Foto: Ciprian Șerban

Deputatul PSD, Ciprian Șerban a transmis, cu câteva ore în urmă, un mesaj prin care ne informează că membrii Partidului Social Democrat luptă cu toate forțele pentru a face posibilă creșterea veniturilor (alocații, pensii, salarii). Acest lucru are ca scop principal susținerea populației în „bătălia” cu valul de majorări, ce pare să nu se mai sfârșească.

Creșterea semnificativă a inflației va atrage după sine o nouă tranșă de scumpiri, și așa cum ne-am obișnuit, pe niciunul dintre cei aflați la putere în aceste momente, nu îi interesează cum se pot descurca oamenii de rând, sau cum pot face față acestor creșteri accelerate a tot ce este necesar unui trai cât mai aproape de limita decenței.

În negocierile PSD-PNL, susținem, ferm, creșterea veniturilor populației!
Salariul minim, pensiile, alocațiile trebuie majorate cu procentele anunțate de PSD.
Altfel, familiile cu mulți copii, angajații cu venituri mici, pensionarii nu vor putea face față majorărilor uriașe ale prețurilor la energie, căldură, alimente și medicamente.
BNR a reevaluat, puternic în creștere, rata inflației: 7,5% pentru finalul acestui an, 8,6% în prima parte a anului viitor.
Creșterea accelerată a inflației impune măsuri reale de menținere a puterii de cumpărare și asigurare a funcționării economiei!”,
a transmis deputatul Ciprian Șerban.

Astfel, Ciprian Șerban spune că încă din prima lună de guvernare, măsurile susținute și aplicate de membrii Partidului Social Democrat trebuie să determine:

  • Creșterea alocațiilor pentru copiii între 2 și 18 ani, de la 214 lei la 300 de lei;
  • Creșterea alocațiilor pentru copiii mai mici de 2 ani și pentru cei cu dizabilități, de la 427 la 600 de lei;
  • Creșterea pensiilor prin majorarea punctului de pensie cu 11%;
  • Creșterea salariului minim de la 2.300 lei la 2.550 de lei.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy