Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„În timp ce țara arde, „experții” lui Klaus Iohannis se trag de păr, își scot ochii și zbiară unii la alții” – Răzvan Cuc

Un guvern, o coaliție, toți sunt „uniți” pentru a cârmui această țară (sau ce a mai rămas din ea), numai că în loc să o conducă, o destramă, o jefuiesc, o îngenunchează, și parcă nu era destul că țara asta deja șchiopăta, i-au mai pus și ei în spinare câțiva „saci” plini de datorii, facturi exorbitante, prețuri uriașe, și altele. Culmea e că în momentele în care ar trebui căutate soluții, ei nu fac decât circ, un circ ieftin cu care iau ochii românilor de la adevăratele probleme.

Răzvan Cuc a transmis din nou un mesaj cu privire la faptul că această coaliție bolnavă trebuie să plece urgent de la guvernare?

Scandalul de operetă dintre așa-zisul premier și așa-zișii parteneri de coaliție dovedește încă o dată că avem un guvern bolnav, incapabil să facă ceva pentru români.

Coaliția este definită ca o alianță între state, partide, grupări politice sau persoane care au un scop comun. Scopul unei coaliții de guvernare este bunăstarea poporului. Vi se pare că adunătura ordonată de Iohannis are vreo legătură cu românii?

Prețurile la utilități au luat-o razna. Toate produsele se scumpesc. PNRR este un (alt) eșec uriaș. Iar în timp ce țara arde, „experții” lui Klaus Iohannis se trag de păr, își scot ochii și zbiară unii la alții. Un bâlci de toată rușinea. Această „coaliție” de impostori trebuie să plece urgent de la guvernare!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *