Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendii cauzate de fumatul în locuri nepermise

Marți, 04.09.2018, la ora 16:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Adjudeni, comuna Tămășeni. La locul indicat de apelant s-au deplasat 4 echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autocamion de intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Ca urmare a producerii incendiului, au ars: aproximativ 150 mp. acoperiș din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, 2000 kg. porumb boabe, 1000 kg. lemn de fag, mobilier, tâmplărie ferestre și uși și obiecte de îmbrăcăminte. Au fost evacuate două butelii dintr-o încăpere cuprinsă de flăcări.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

****

Marți, 04.09.2018, la ora 20:22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în municipiul Piatra-Neamț. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț. Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 20 mp. vegetație uscată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *