Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendii la Roman și Secuieni, stinse de pompieri

Luni, 03.09.2018, la ora 14:20, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un tomberon de gunoi în municipiul Roman, str. Roman Mușat. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Ca urmare a producerii incendiului, au ars: gunoi menajer și tomberonul din plastic iar un tomberon aflat in apropiere a fost deteriorat.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

***

Luni, 03.09.2018, la ora 16:48, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la anexa unei locuințe particulare din loc. Secuieni, com. Secuieni. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman fiind solicitat în sprijin și Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldoveni.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: acoperișul bucătăriei de vară confecționat din lemn și invelitoare din carton bituminat pe o suprafață de cca. 10 mp. și elemente de mobilier, forțele de intervenție realizând protecția construcțiilor învecinate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum neprotejat termic” față de materialele combustibile.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *