Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendii stinse de pompierii din Roman

Marți, 07.02.2017, la ora 21.52, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Trifești, sat Trifești. La locul evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

incendii_comuneMiercuri, 08.02.2017, la ora 02.58, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o autotilitară din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au lichidat imediat incendiul în urma căruia au ars elementele combustibile din compartimentul motor și o parte din bordul autovehiculului. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *