Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu generalizat în Neamț, cu risc de propagare la locuință

Foto caracter ilustrativ

În data de 05 august a.c., prin apel la 112, în jurul orei 18:40, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj de la SAJ. Incendiul se manifesta generalizat la o un foișor și la acoperișul unei anexe gospodărești (formată dintr-o magazie de lemne și o bucătărie de vară) din imediata apropiere, cu posibilitatea propagării la locuință.

Până la ajungerea forțelor de intervenție, proprietarul a scos din curtea locuinței un autoturism care a fost ușor avariat din cauza incendiului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: foișorul pe o suprafață de aproximativ 25 mp și bunurile materiale aflate în interior (televizor, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice etc.), acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

Proprietara, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *