Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu în municipiul Roman, pe strada Progresului

Miercuri, 08.06, la ora 17:37, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o bucătărie de vară din municipiul Roman, strada Progresului. La locul indicat s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardea o porţiune din acoperişul casei.
Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia acoperişul, construit din astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ şase mp., şi s-au degradat un perete al construţiei şi tavanul din rigips pe aceeaşi suprafaţă.
Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii închise (proprietarul a folosit o făclie pentru igienizarea împotriva paraziţilor din adăpostul pentru animale de care este lipit bucătăria de vară).

s560x316_incendiu-tauti-bucatarie-02

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *