Incendiu în municipiul Roman, pe strada Progresului

Miercuri, 08.06, la ora 17:37, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o bucătărie de vară din municipiul Roman, strada Progresului. La locul indicat s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardea o porţiune din acoperişul casei.
Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia acoperişul, construit din astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ şase mp., şi s-au degradat un perete al construţiei şi tavanul din rigips pe aceeaşi suprafaţă.
Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii închise (proprietarul a folosit o făclie pentru igienizarea împotriva paraziţilor din adăpostul pentru animale de care este lipit bucătăria de vară).

s560x316_incendiu-tauti-bucatarie-02

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy