Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu în Neamț: 12 persoane evacuate, 3 transportate la spital – FOTO

Foto: ISU Neamț

În jurul orei 13:33, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Roman (Aleea Tudor Vladimirescu).

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD – EPA și o ambulanță SMURD TIM. Incendiul se manifesta în bucătăria unui apartament situat la parterul blocului, cu degajări mari de fum.

Până la ajungerea forțelor de intervenție proprietara apartamentului s-a autoevacuat. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportă la CPU Roman. Pompierii au evacuat 12 persoane, dintre care trei persoane au fost transportate la spital. După localizarea și lichidarea incendiului, pompierii au evacuat fumul de pe casa scării cu ajutorul motoventilatorului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise (candelă). Au ars bunurile materiale din bucătărie, documente de identitate și de proprietate și au fost deteriorate bunuri din locuință.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *