Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la o casa din municipiul Roman, cauzat de un aparat electric lăsat sub tensiune

Marţi, 25.09.2018, la ora 20:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă particulară în municipiul Roman, str. Ştefan cel Mare.
La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, care au stins incendiul.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars o ladă frigorifică de 500l plină cu carne, un val de covoare de cordele, 15 kg lumânări din ceară, un trimer electric şi o maşină de cusut. Pe timpul intervenţiei a fost evacuată o butelie de aragaz.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic al curentului electric de la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune”.

Articol documentat cu sprijinul ISU Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *