Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu pus intenționat la o gospodărie din comuna Vânători-Neamț

Luni, 13.08.2018, la ora 16:45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în satul Nemțișor, comuna Vânători-Neamț. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamţ, fiind sprijiniţi și de patru voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vânători-Neamț.

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ 2 ore deoarece exista pericolul de propagare la locuința învecinată.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 140 metri pătrați acoperiș realizat din astereală din lemn cu învelitoare din plăci PVC și șindrilă, tâmplăria și bunurile din două încăperi(bucătărie și magazie).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.
  • Articol documentat cu sprijinul ISu NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *