Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu puternic la o gospodărie din Neamț (FOTO)

Marţi, 5 martie, în jurul orei 15:30, pompierii au intervenit într-o misiune de stingere a unui incendiu la o casă și anexă în comuna Dumbrava Roșie, sat Izvoare.

Potrivit ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat în prima fază trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

La fața locului, incendiul se manifesta violent la acoperișul locuinței, propagându-se și la o anexă gospodărească.

La locul evenimentului s-a mai deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

Nu s-au înregistrat victime. A existat riscul propagării la o locuință învecinată, dar s-a reușit localizarea și pompierii lucrează la lichidare.

Flăcările s-au manifestat violent la acoperișul unei locuințe pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați și s-a propagat la o anexă cu suprafața de aproximativ 60 metri pătrați.

Foto: ISU Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *