Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Încep reparațiile și extinderea Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Încep reparațiile și extinderea Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț și Vasile Asandei, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est, au semnat contractul pentru Reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate.

Proiectul a primit finanțare în cadrul POR 2014-2020 și are o valoarea totală de 11.207.000 lei.

Urmărim prin acest proiect eficientizarea sistemului de sănătate din județul Neamț. Trebuie să rezolvăm deficiențele de ordin funcțional și constructiv de la Corpul C aferent Ambulatoriului de specialitate. Corpul A a fost reabilitat și modernizat în perioada 2013 – 2014, printr-un proiect cu finanțare europeană, iar Corpul B a suportat reparații curente în perioada 2014 – 2015, din fonduri proprii ale Județului Neamț.”, a declarat Ionel Arsene.

Conform proiectului, se vor realiza recompartimentări ale spațiilor existente, finisaje la interior/exterior, lucrări pentru creșterea rezistenței termice și repararea instalațiilor, și se va face o extindere, cu regim de înălțime P + 2E.

Noua construcție va fi amplasată în vecinătatea Corpului C și va adăposti o scară de incendiu, sală de așteptare și grupuri sanitare.

Am așteptat cu mare interes semnarea acestui contractEra necesar să intervenim și la nivelul Policlinicii, după atât de multe alte proiecte pe care le-am implementat în spitalele din județ. Sănătatea nemțenilor este o prioritate a mea ca președinte al Consiliului Județean și am acordat acestui domeniu importanța cuvenită, încă de la preluarea mandatului.”, a mai precizat președintele Consiliului Județean Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *