Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Neamț

La data de 01.02.2019, ora 12:00, polițiștii Postului de Politie Agapia au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DC 168 – Agapia, însă conducatorul acestuia și-a continuat deplasarea. Polițiștii l-au urmărit și l-au identificat, ca fiind un localnic, în vârstă de 50 ani. În urma verificarii în bazele de date, a reieșit că acesta avea retinut permisul de conducere. De asemenea, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii  infractiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul de la prelevarea de probe biologice.

****

La data de 01.02.2019, ora 22:00, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a lovit un stâlp. Polițiștii au identificat pe DJ 155 I – Păstrăveni, autoturismul intrat în coliziune cu un stâlp al porţii de acces într-o locuinţă. Conducătorul acestuia, un bărbat de 30 de ani, din Țibucani, a declarat că a derapat şi a pierdut controlul direcției de mers. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu paratul etilotest care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

****

La data de 02.02.2019, ora 12:00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o persoană despre  faptul că în timp ce avea autoturismul parcat pe marginea DJ 155 I din Bârgăuani, i-a fost avariată oglinda de către un autoturism condus de către un localnic. Polițiștii au identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, care fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

****

La data de 02.02.2019, ora 23:00, polițiștii din cadrul Politiei orasului Roznov au oprit pentru control pe DN 15-Roznov, un autoturism condus de către o tânără de 25 de ani, din Republica Moldova, cu permis de ședere temporară în Săvinești. Aceasta emana halenă alcoolică, fapt pentru care  a fost testată cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, a fost condusă la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de aceasta, polițiștii continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

  • Articol documentat cu sprijinul  de IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *