Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Înșelăciune de 54.000 lei. O femeie din Iași, reținută de polițiștii nemțeni

  • În urma unor percheziţii, o femeie din Iaşi a fost introdusă în arestul I.P.J. Neamţ.

La data de 11 aprilie 2019, poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice Neamţ cu sprijinul celor de la I.P.J. Suceava şi I.P.J. Iaşi au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi. În urma acestora, o femeie de 51 de ani, din Iaşi, a fost reţinută pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Poliţiştii au stabilit că femeia, în cursul lunii martie 2018, ar fi comandat de pe site-uri de comerţ online produse electronice ce ar fi fost achitate prin folosirea de date false, cauzând un prejudiciu de 54.000 lei. La domiciliul acesteia, poliţiştii au identificat mai multe produse electronice ce ar fi fost provenite din comiterea infracţiunilor.

În urma audierilor, poliţiştii nemţeni au reţinut-o pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *