Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Instituția Prefectului Neamț: Măsuri pentru ușurarea procedurii emiterii titlurilor de proprietate pentru teren forestier

Astăzi s-a desfășurat ședința Comisiei de Dialog Social la Instituția Prefectului Neamț. Eliberarea titlurilor de proprietate pentru teren forestier reprezintă o problemă cu numeroase implicații, inclusiv de natură socială, la nivelul județului fiind cel puțin 4000 de proprietari care așteaptă o rezolvare, unii dintre ei chiar și de peste 6 ani.

„În urma unui memoriu adresat de către primarii de pe Valea Muntelui Comisiei pentru Fond Funciar, am decis în urma consultării factorilor implicați, adoptarea de urgentă a unor măsuri, ce urmează a fi transpuse intr-o modificare legislativă menită sa ușureze mult procedurile de emitere a titlurilor de proprietate.”, a declarat Prefectul Județului Neamt, Daniela SOROCEANU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *