Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Intervenții ale pompierilor romașcani

Misiune deblocare uşă apartament în municipiul Roman

Vineri, 10.08.2018, la ora 16:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o femeie, în vârstă de 73 de ani, nu răspunde la uşă, în municipiul Roman, str. Smirodava. La adresa indicată de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. S-a intervenit pentru deblocarea uşii de la intrarea în apartamentul situat la etajul I al imobilului, folosind mijloacele din dotare. În sufragerie a fost găsită femeia, decedată.

 

Misiune asigurare măsuri PSI

Duminică, 12.08.2018, la ora 17:07, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unei explozii în urma unei acumulări de gaze, în municipiul Roman, str. Bogdan Dragoş. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Echipajul de pompieri militari a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, prin ventilarea spaţiului locuinţei şi balizarea zonei până la înlăturarea oricărui pericol. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a suferit arsuri de gr. I şi II la nivelul membrelor superioare şi torace, fiind preluat de un echipaj medical din cadrul SAJ Neamţ şi transportat la CPU Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *