Interviu cu vicepresedintele Consiliului Judetean Neamt , doamna Emilia Arcan

Dupa vremurile negre in care un cetatean pe nume Farcasanu a ocupat mai mult in gluma fotoliul de vicepresedinte al CJN a venit momentul in care o noua majoritate sa restabileasca normalitatea in institutie si doamna Emilia Arcan sa devina vicepresedinte al CJN .
Noi o cunoastem de mult timp pe doamna Arcan si va putem spune ca este o femeie cu capul pe umeri care stie ce are de facut in viata , are o scara de valori sanatoasa , un bun simt remarcabil si o diplomatie cu totul deosebita .
Chiar ne gandeam cu regret ca fostul birou al vicepresedintelui Aldo Pelegrini a fost mobilat cu un cetatean cel putin dubios si ne bucuram ca in sfarsit s-a reinstaurat bunul simt in aceasta locatie . Ne obisnuiseram ca in spatele usii biroului de vicepresedinte al CJN sa fie un om si o atmosfera prietenoasa, iar Farcasanu ne stricase ritmul .
Am considerat ca este bine ca si cititorii nostri sa o cunoasca pe doamna vicepresedinte, motiv pentru care am solicitat un interviu doamnei Emilia Arcan si am incercat sa punem intrebari cat mai deschise pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti omul din spatele biroului .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy