Interviu in exclusivitate cu Excelența Sa Emma Nicholson despre ce ar trebui sa faca politicienii nemteni

Dintre toti politicienii care ne-au calcat meleagurile , in mod exceptional am remarcat pe Excelența Sa Emma Nicholson ca etalon din punct de vedere al comunicarii si al transmiterii mesajului . Desi nu a facut o scoala speciala pentru a-si controla limbajul ,Excelen-a-Sa-Emma-Nicholson gestica , mimica si dictia, educatia deosebita isi pune amprenta aspupra modului in care Excelența Sa Emma Nicholson reuseste sa capteze atentia si sa comunice transmitand mesajul in cel mai curat si prietenesc mod posibil .
Fata de politicienii nostri autohtoni am remarcat la doamna Baroneasa o dictie perfecta in comparatie cu mornaielile si fonfaielile multor lideri din Neamt , o tinuta simpla dar impecabila si studiata, fata de unii politicieni pe care parca a cazut sifonierul pe ei , o sinceritate comunicativa debordanta, aspect ce tine de domeniul SF in Romania si o capacitate fantastica de a-si regla discursul in functie de nivelul intrebarilor sau a interlocutorilor .
Din pacate noi ne aflam intr-un judet unde majoritatea politicienilor nu vor sa inteleaga nici in ruptul capului ce este demonstrat stiintific si anume ca subiectul mesajului reprezinta 10% din comunicare , 30% caracteristicile vocii (volum, tonalitate, viteza, ritm, timbru vocal) si cea mai mare parte 60% comunicarea nonverbala ( limbajul trupului ) .
Pentru a oferi un exemplu de cum ar trebuie sa comunice un politicienii nemteni si pentru a veni in ajutorul lor cu sfaturi profesioniste de la un bun practician am reusit sa obtinem in exclusivitate un interviu cu Excelența Sa Emma Nicholson pe aceasta tema .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy