Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Întrunirea Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului

consiliu_romanConsiliul eparhial al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului s-a întrunit marţi, 16 februarie 2016, în şedinţa de lucru premergătoare Adunării eparhiale.

Întâlnirea a avut loc în sala de consiliu a Centrului eparhial de la Roman, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului. Cu acest prilej, responsabilii sectoarelor din Administraţia eparhială au prezentat sinteza activităţii administrativ-economice, pastoral-misionare, cultural-educaţionale şi social-filantropice din anul 2015 la nivelul fiecărei subunităţi, pe baza dărilor de seamă. De asemenea, au fost dezbătute principalele aspecte financiar-contabile de la nivelul Centrului eparhial şi al subunităţilor. În partea a doua a lucrărilor, au fost analizate propunerile de proiecte şi programe în vederea receptării şi aplicării, la nivelul Centrului eparhial, al protopopiatelor, parohiilor şi mănăstirilor a hotărârilor Sfântului Sinod cu privire la „Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox“ şi la „Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti la împlinirea a 300 de ani de la moartea sa martirică“.

Sursa: doxologia.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *