Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Invitație de participare a nemțenilor în cadrul consiliului consultativ al CJ Neamț, dedicat domeniului afacerilor și economiei

ionel-arsene

Președintele Ionel Arsene invită nemțenii să participe în consiliul consultativ al CJ Neamț, dedicat domeniului afacerilor și economiei.

Oamenii de afaceri interesați să facă parte din acest consiliu pot depune la registratura Consiliului Județean Neamț sau pot trimite la adresa de e-mail comunicare@cjneamt.ro scrisorile de intenție, însoțite de CV.

„Dragi nemțeni, la noi acasă avem oameni dornici să transforme județul și localitățile sale în centre de dezvoltare și de prosperitate. Știu acest lucru, deoarece i-am întâlnit în deplasările mele în teritoriu. Însă, acestor oameni trebuie să li se ofere posibilitatea de a-și prezenta proiectele și viziunea în privința dezvoltării economice a județului în care trăim. Neamțul este căminul nostru, indiferent că suntem politicieni, oameni de afaceri, este casa părintească și locul cel mai drag sufletului nostru, iar pentru casa noastră trebuie să punem umărul pentru a-i asigura prosperitatea. Pentru dezvoltarea economică a județului Neamț este necesar, în primul rând, un parteneriat solid între mediul de afaceri și Consiliul Județean. În acest sens, propun oamenilor de afaceri din Neamț, dar nu numai lor, ci tuturor acelora care fac parte din zona de business, să participe în cadrul consiliului consultativ de la nivelul Consiliului Județean Neamț, dedicat domeniului afacerilor și economiei. Avem nevoie de modele de urmat, de idei din partea celor care au reușit în mediul de afaceri, care cunosc realitățile economice ale județului nostru, de oameni care excelează prin calitățile lor profesionale și care sunt dispuși să le pună în slujba comunității.” a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *