Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Invitație la picnic în Parcul municipal, duminică, 19 august

Primăria municipiului Roman vă invită duminică, 19 august, să petreceți ziua în Parcul municipal, la picnic.
La fel ca și anul trecut, natura îi așteaptă pe romașcani să se bucure de frumusețea ei.
Fiecare își poate aduce de acasă o păturică, un șezlong, un hamac, scaun sau orice alt echipament pentru relaxare, pe care să le așeze pe iarba din zona foișorului. Începând cu ora 11.00 și până la finalul zilei de picnic, la ora 17.00, la foișor se vor desfășura mai multe spectacole susținute de tinerii talentați din Roman și de trupele locale de dansatori.
Pentru iubitorii mișcării sportive, antrenorul Bogdan Huci va organiza o sesiune de întreținere, dar la dispoziția cetățenilor stă și zona de fitness în aer liber și terenul de fotbal. Pentru cei mici, firme specializate îi vor încânta cu picturile pe piele, cu diferite concursuri, ateliere despre arhitectură și desen, precum și bucuria de a se juca în spațiul de joacă modernizat, prevăzut cu suprafață de protecție. Fiecare își va putea aduce de acasă propriul coș cu bunătăți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *