Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ionel Arsene a obținut la Neamț promisiunea fermă a ministrului Transporturilor pentru finanțarea drumului Bicaz-Poiana Teiului

În cursul zilei de astăzi, premierul Viorica Dăncilă a realizat o deplasare în județul Neamț la obiectivele de apărare împotriva inundațiilor.
Premierul a fost însoțit de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, ministrul Afacerilor Internelor, Carmen Dan, și ministrul Transporturilor, Lucian Șova.
În cadrul vizitei la lucrările de la Borca și Sabasa, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a ținut să menționeze care este cea mai importantă problemă a locuitorilor din zonă:

„Cea mai mare problemă a acestor oameni de pe Valea Bistriței, este Drumul Național care leagă Bicaz de Poiana Teiului, un drum extrem de important pentru economia județului, un drum în care nu s‑a investit de peste 30 de ani, un drum calamitat pe care, cu ajutorul Guvernului României, cu ajutorul domnului Ministru al Transporturilor, să reușim să‑l reabilitam după treizeci și ceva de ani.”

S‑au făcut demersurile pentru ca acest drum să fie prins la bugetare pe calamități, Consiliul Județean împreună cu toate instituțiile implicate au îndeplinit toate formalitățile corespunzătoare, urmează ca de acum, la București, să se facă proiectarea și în condițiile în care vom primi și banii de la fondul de solidaritate al Uniunii Europene, chiar înainte de aceasta vom începe pe bugetul de stat, acest obiectiv nu mai poate fi întors înapoi„, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Șova.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *