Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ionel Arsene: „Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala sau să își spele rufele în public.”

Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala sau să își spele rufele în public.Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate ușor vedea. E despre a fi bărbat și despre a avea curajul de a-ți exprima nemulțumirile verde în față. Este despre a fi capabil să recunoști când alții sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public și să te folosești de metode specifice vechii Securități pentru a-ți crea posibile avantaje. Paule, îți spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii. Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare.

sursa: Ionel Arsene

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *