Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, mesaj pentru nemțeni cu ocazia Noului An 2017

Dragi nemțeni,
La trecerea dintre ani, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai bune, sa aveți sănătate, bucurie şi speranța că anul ce va veni va fi mai bun și mai prosper.
Lăsăm în urmă încă un an, unul în care am avut parte de împliniri, dar şi de provocări. În aceste clipe, trebuie să avem speranţa că anul care vine ne va aduce tuturor un nou început şi energia necesară pentru a realiza toate obiectivele propuse. Pentru noul an vă îndemn să fiți încrezători în puterea noastră de a trece peste toate greutăţile.
Anul pe care îl încheiem a fost unul dificil, însă ne dă motive să fim optimiști că în 2017 vom începe să culegem roadele deciziilor pe care le-am luat în 2016.
Vă doresc ca Anul Nou 2017 să ne aducă tuturor fericire în suflet şi să ne dăruiască în fiecare zi un motiv pentru a zâmbi. Să aveți parte de sănătate, bucurie și fericire alături de cei dragi.
La mulți ani!

Ionel Arsene, președinte CJ Neamț

arsene

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *