Ionel Arsene: „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț, merge mai departe”

Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț a anunțat seara trecută că „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată” din județul nostru va fi supus analizei specialiștilor, conform Graficului POIM 2014-2020.

Dragi nemțeni, „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț“ merge mai departe, fiind supus analizei specialiștilor, conform graficului Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Astăzi, în urma unei întâlniri dintre Marcel-Ioan Boloș, ministrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, conducerea Consiliului Județean și a Companiei Județene Apa Serv, s-a stabilit că proiectul depus de furnizorul de apă din Neamț în data de 25 ianuarie 2023 este, conform prevederilor procedurale, în etapa de evaluare, respectiv etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității. Ulterior va intra în faza a doua, care presupune verificarea tehnică și financiară și sunt convins că vom aduce în județ peste 310 milioane de euro pe care îi vom investi în extinderea rețelelor de apă și apă uzată din orașele și comunele nemțene.

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț“ este esențial pentru zona noastră! Vreau ca toți locuitorii județului să știe că urmăresc cu maxim interes evoluția lui, astfel încât să ajungă la implementare! Nu ascultați, dragi nemțeni, ce spun unii care nu au făcut nimic pentru județul acesta și caută să îi discrediteze pe cei care muncesc!

P.S.: Georgică, prafurile te fac să vorbești prostii și să dezinformezi populația județului!”, a transmis Ionel Arsene, Președintele CJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy