Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Neamț: acțiuni pentru combaterea infracţiunilor economice. Au fost controlate peste 71 de societăți comerciale

fof

În perioada 18.02-07.04.2016, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul IPJ Neamț au continuat acţiunile pentru protejarea mediului de afaceri împotriva ilegalităţilor economice, fiind controlate peste 71
de societăți comerciale.
În această perioadă, în urma activităţilor desfăşurate, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii nemțeni au constatat 17 infracţiuni economice și 13 de altă natură, 27 de persoane fiind bănuite de comiterea acestor fapte.
Totodată, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 58.300 de lei, fiind indisponibilizate bunuri de circa 24.246 lei. În urma controalelor efectuate în locațiile de alimentație publică și a neregulilor constatate au fost confiscate 28.520 de țigarete, 639 de produse alimentare, 70 kg de legume și fructe și 20 de litri de băuturi alcoolice, bunuri în valoare de în valoare de 18.663 de lei.
Astfel de acțiuni vor continua, pe raza județului Neamț, având în vedere perioada premergătoare sărbătorilor pascale.

sursa: IPJ Neamț

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *