Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Neamț: Poliţiştii caută o tânără, de 14 ani, din orașul Roznov, care a plecat de acasă

fata-disparuta

În ziua de 15.11.2016, dispeceratul Poliției orașului Roznov a fost sesizat cu privire la faptul că în seara zilei de 12.11.2016 minora Horciu Bianca Georgiana, în vârstă de 14, ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând cercetarea la fața locului, cât și celelalte investigații pentru identificarea minorei.
Minora are 1,55 m., înălţime, constituţie atletică, păr șaten, lung și ochii negri. La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, o bluză gri și purta o pereche de adidași de culoare roșie.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *