Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Neamț: Surprinși de polițiști după ce au sustras material lemnos dintr-o rampă silvică

lemn-sustras

Surprinși de polițiști, imediat, după ce au sustras material lemnos dintr-o rampă silvică În seara zilei de 15.01.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizaţi despre faptul că două persoane sustrag material lemnos din rampa silvică situată pe raza satul Pângăraţi. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar, în apropierea rampei silvice, a fost depistată în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Pângăraţi. În autoutilitara se mai afla un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, iar cu ocazia controlului efectuat a fost găsită în lada autoutilitarei cantitatea de 1,5 m.c. material lemnos specia fag.
În urma cercetărilor s-a stabilit că lemnul a fost sustras din rampa silvică, fiind ridicat de polițiști în vederea confiscării şi dat în custodia Ocolului Silvic Vaduri. Polițiștii au dispus măsura confiscării speciale a autoutilitarei, în temeiul art. 112 din Cod Penal, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de material lemnos.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *