Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Neamț: Vineri au fost reținute 32 de permise de conducere pentru viteză excesivă

permise-retinute

Vineri, 21.10.2016, în intervalul orar 10.00-18.00, a avut loc o acțiune în sistem integrat pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere, coordonată de IGPR-Direcția Rutieră.
Au fost angrenate inclusiv efective de poliție rutieră ale județelor învecinate, respectiv Bacău, Suceava, Iași și Harghita. Astfel, pe sectoarele de drum DN 2( E85 ), DN 15, DN 15B, DN 15C și DN 12C s-a acționat cu aparatura radar de pe 16 autospeciale de poliție, ce au fost poziționate în sistem cascadă.
Totodată, pentru înregistrarea abaterilor privind regimul legal de viteză au fost folosite și două aparate tip True Cam. Au fost aplicate 410 sancțiuni contravenționale, în urma abaterilor constatate, 320 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Tot în cadrul acțiunii au fost sancționați 5 participanți la trafic, în calitate de pietoni și bicicliști, pentru încălcarea normelor rutiere referitoare la aceștia. Polițiștii au reținut 37 de pemise de conducere, dintre care 32 pentru viteză excesivă și 5 pentru depășiri neregulamentare. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *