Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Neamț: Incendii de miriști provocate de țigări aprinse

Marți, 23.08.2016, la ora 11:14, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o miriște, în localitatea Icușești, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca. 3000 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: țigară aprinsă.

Marți, 23.08.2016, la ora 21:14, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o miriște, în localitatea Făurei, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca. 2 ha vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: țigară aprinsă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *