Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

La Caiace, oază de frumos la Neamț și punct de reper pentru turiști

La Caiace s-a transformat dintr-un loc de întâlnire cu prietenii într-un brand turistic. Deschis în zona Bâtca Doamnei – Piatra-Neamț, La Caiace este un concept nou care propune tuturor celor care vin aici programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, pietrenii și turiștii putând alege dintre activități educative, culturale, sportive și de relaxare. Proiectul La Caiace este inițiat de Asociația FII ACTIV și MaiaOutdoor, susținători entuziaști ai programelor pentru adulți și copii, pentru cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului, dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte.

„La caiace” este un loc de care mai toată lumea din Piatra-Neamț a auzit. Situat în zona fostului ponton de pe malul lacului de acumulare Bâtca, „La caiace” reușește să atragă tinerii din oraș mai mult decât o fac terasele sau locurile de distracție consacrate. Fiind un spațiu în aer liber, activitatea La Caiace are loc pe timpul verii. Sezonul acesta s-a putut observa un flux mare de turiști români și străini care au ales această locație pentru a avea parte de o altfel de experiență, cei mai mulți fiind extrem de încântați de diversitatea și calitatea serviciilor oferite.

Conceptul inedit creat de Dumitrița și Vlad Luncanu, administratorii acestui loc, este acela de deconectare de la rutina zilnică și reconectarea cu natura, cu liniștea, cu mișcarea, cu frumosul, cu prietenii. Cine nu își dorește să uite de grijile cotidiene și să aibă parte de relaxare și interacțiune cu oameni energici, plini de voie bună? La Caiace se poate și dacă nu ne credeți pe noi, iată ce spun turiștii:

„Un loc superb, însuflețit de oameni minunați – Dumitrița și Vlad. Atunci când vrei să te relaxezi în mijlocul naturii, să petreci ceva timp departe de zgomotul orașului, să te bucuri de liniște la malul apei, aici este cel mai potrivit loc! Recomand din toata inima!”

„Un loc minunat în natură cu experiențe de neuitat pentru mari și mici. Gazdele sunt cu drag de natura și de oameni. Ne-am simțit grozav. Ne-am bucurat de viață! Mulțumim! Revenim cu drag!”

„Un loc minunat în care uiți de griji și te simți „ca acasa”. Am petrecut un 1 Iunie fantastic alături de animatori, copii, parinti, profesori… Concluzia: daca vrei relax, liniște și voie bună du-te La Caiace… Felicitări pentru ceea ce faceți! (Dumi și Vlad)”

„Nu găsești fericirea pe toate drumurile. La voi am dat de ea! Sunteți foarte faini! Felicitări!”

„La doi pași de oraș, o oază de relaxare. Meritã vizitat de orice vârstă.”

„Duminică mi-am convins soţia, extrem de fricoasă privind astfel de experienţe, să se urce-ntr-un caiac de tandem sit-on-top! S-a întâmplat la Maia-Outdoor/La Caiace! Iniţial, am rugat-o să nu padeleze şi ea din teama de a nu da de-aiurea cu padela-n apă, să se balanseze caiacul şi să înceapă să ţipe, calificându-ne într-un moment umoristic fără de greş! La retur, am dat amândoi la padelă, la sincron, curentul făcând mai grea înaintarea! M-au uimit stabilitatea caiacului şi faptul că glisează destul de uşor. De asemenea, foarte manevrabil! Felicitări, Maia Outdoor! Aţi făcut o treabă mişto acolo!”

Acestea sunt doar câteva dintre constatările vizitatorilor La Caiace, ceea ce confirmă că acest loc devine un punct de reper pentru turiști și pietreni, o experiență alternativă și sănătoasă de petrecere a timpului liber.

„Am câștigat în acest sezon amintiri, emoții, prieteni noi, prieteni mai vechi, multă ploaie dar atât de caldă, de liniștită, înconjurați de o mulțime de oameni frumoși. Rămâne pentru mine un loc care vibrează de amintiri, unde fiecare colț îmi evocă un moment special și deja mă duce cu gândul la vară ce va să vină. Ne vedem vara viitoare #lacaiace, spune Dumitrița Luncanu, la final de sezon La Caiace.

Așadar, luând în calcul cele spuse mai sus, aveți timp până sezonul viitor să vă rezervați cel puțin o zi din concediu pentru a o petrece La Caiace. Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *